Едам - один з найпопулярніших коров'ячих сирів на ринку Європи. Він має тонкий пряний аромат з солонуватими нотками і злегкий горіховий присмак. За структурою Едам не має характерного малюнка і може б..
Milbona Formaggio Caciotta - це м'який сир з коров'ячого молока з приємним солодкуватим смаком. Завдяки невеликому розміру головок качотта і отримав свою назву, яке буквально означає «сирок». Caciotta..
Фонтал- французький неварений пресований сир з коров'ячого молока. Щільний , гладкий, еластичний сир. Його текстура масляниста, солом'яного кольору, з дрібними, круглими дірочками. Сир чудово поєднуєт..
Італійський молодий сир Pasta Filata нагадує моцарелу, але витримується він більш тривалий час з видаленням сироватки. Сир має волокнисту структуру і ніжний вершковий смак. Сир Pasta fillatta в формі ..
Напівтвердий сир Гауда - популярний вид голландського сиру. Його термін дозрівання залежить від різновиду. Зараз гауда відноситься до найбільш популярним в європейських країнах видів сиру. Консистенці..
Маасдам (Maasdam) - це напівтвердий сир натурального визрівання. Відмінними ознаками сиру є великі дірки, що утворюються в результаті бродіння, а також солодкуватий горіховий смак. Сир Маасдам часто н..
Гауда - знаменитий на весь світ голландський сир. Виготовляється він в однойменному місті в Нідерландах. Географічне положення країни, безліч річок, озер і струмків створюють ідеальні умови для сокови..
Сир Emmentaler ще його називають швейцарським сиром. Цей сир один із найуживаніших молочних продуктів в Європі і є основою для багатьох швейцарських блюд, зокрема фондю. Сир варять зі свіжого коров'яч..
Гауда - знаменитий на весь світ голландський сир. Виготовляється він в однойменному місті в Нідерландах. Географічне положення країни, безліч річок, озер і струмків створюють ідеальні умови для сокови..